Courses disappearing

  • 5 Replies
  • 1864 Views

xusemagru

  • *
  • GroupMember
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 484
« on: May 20, 2014, 04:53:19 PM »
So i start up the game and go to play a course. upon searching for the courses all i can see are the HB created ones. I try to click on one of them to play and nothing happens. I cannot search for one either as it shows zero courses. I have to then exit the game and then come back in and hope that they are there the second time around so that i can actually play. is this happening to anyone else?
Courses Created:

Hunters Ridge C.C.
Magru National C.C.
Magru Canyon

ralphieboy72

  • *
  • Guest
« Reply #1 on: May 20, 2014, 05:07:56 PM »
Yes.   Happens to me frequently.  Sometimes it's my own wireless router at home that needs rebooting.  Other times not.  I usually exit the game, make sure I exit Steam as well, then connect to Steam again, then relaunch the game.

xusemagru

  • *
  • GroupMember
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 484
« Reply #2 on: May 21, 2014, 10:13:49 PM »
I do that as well but once i go back after a round it disappears again sometimes
Courses Created:

Hunters Ridge C.C.
Magru National C.C.
Magru Canyon

xusemagru

  • *
  • GroupMember
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 484
« Reply #3 on: May 23, 2014, 05:32:40 PM »
any update on this? this still happens even with the new build!
Courses Created:

Hunters Ridge C.C.
Magru National C.C.
Magru Canyon

Rami Alia HB

  • *
  • golf-beta
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 448
  • TGC Technical Lead
« Reply #4 on: May 27, 2014, 09:14:42 AM »
Hi guys, can you attach an output log the next this happens? Instructions for getting the log are in the support forum readme

Thanks!

vsi65

  • *
  • golf-beta
  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
« Reply #5 on: May 28, 2014, 03:30:00 PM »
Hi Rami

I think I post this while in beta x, it's kind a once off but it happens.

Ralphie, it's not your router, logging out steam is the cure.

PS. This is really getting better, it's now gooooood, good job guys ;)
« Last Edit: May 28, 2014, 03:42:05 PM by vsi65 »
Intel 2C@3600, 4G, HD6850@925/1125
Win 7/64, Catalyst 14.4, Early Access V1.0
1680x1050 medium, avg 34fps

 

space-cash