fairway brush

  • 3 Replies
  • 484 Views

TenHandicap

  • *
  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
« on: December 01, 2020, 07:25:47 PM »
I can't lay down a tee box using the fairway brush. I have to use the spline tool.
What am I doing wrong?

RockManDan

  • *
  • GroupMember
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Without Great Courses There Can Be No Great Golf
« Reply #1 on: December 01, 2020, 08:17:53 PM »
It’s possible the elevation is too low.  Try raising it a few inches with the sculpt land (red) brushes.
i9 9900k 8 Core 5.O GHz. 
Asus ROG STRIX Z390 E Gaming.
64 GB DDR4 3600 RAM
2X Samsung 970 EVO 500 GB m2 RAID level 0
EVGA GTX 1080 SC. Windows 10 64 Bit
Rosewill Hive 1000W PSU

TenHandicap

  • *
  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
« Reply #2 on: December 02, 2020, 12:13:08 AM »
Problem Solved!
Thanks for your help :)

RockManDan

  • *
  • GroupMember
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Without Great Courses There Can Be No Great Golf
« Reply #3 on: December 03, 2020, 01:55:23 PM »
You’re welcome
i9 9900k 8 Core 5.O GHz. 
Asus ROG STRIX Z390 E Gaming.
64 GB DDR4 3600 RAM
2X Samsung 970 EVO 500 GB m2 RAID level 0
EVGA GTX 1080 SC. Windows 10 64 Bit
Rosewill Hive 1000W PSU

 

space-cash