Golf exe

  • 14 Replies
  • 4078 Views

rob1312

  • *
  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
« on: November 16, 2014, 07:29:30 AM »

I still often the message,golfexe Problem solving.The game Chrased..............

Cheagles

  • *
  • Guest
« Reply #1 on: November 17, 2014, 11:26:16 AM »
Hey Rob, could you attach the following information please:

Game output log:
C:\program files\Steam\steamapps\common\TheGolfClub\golf_Data\output_log.txt

General PC Information:
Run dxdiag.exe (Go to Windows start menu > Search for 'Run' > type 'dxdiag.exe')
Choose save all information and submit that file, along with the Output Log, via the Attachments link below your new post.


When are you getting this message? 

rob1312

  • *
  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
« Reply #2 on: November 18, 2014, 12:51:48 AM »
Hi,here die daten

GG

Golfer

  • *
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 285
« Reply #3 on: November 18, 2014, 06:26:20 AM »
Shame on me for never saying so but same here. On pc, if I exit the game the normal way, I get the pop up box.
Windows 8.1
System Processor   Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @3.4 GHz
RAM 12.0 GB   64 Bit OS
NVidia GeForce 760 GTX

Cheagles

  • *
  • Guest
« Reply #4 on: November 18, 2014, 11:20:40 AM »
Is this when you are exiting the game as well Rob?  And I assume you guys are clicking EXIT on the main menu?

scottpussehl

  • *
  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
« Reply #5 on: November 18, 2014, 11:39:49 AM »
Same this for me as well
it happens when i exit the game, not every time but some times

chaos19

  • *
  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
« Reply #6 on: November 18, 2014, 12:29:37 PM »
I am getting this a lot lately, anyone have any ideas

rob1312

  • *
  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
« Reply #7 on: November 18, 2014, 10:20:49 PM »
Hi, I get dei messages until now 21 times.
Always different. the hole 2, or at 5 ..........
That's always ärgerlich.Ich play with 5 mph. When I start again've 15mph ..............


With Google Translater, German-English

GG

Golfer

  • *
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 285
« Reply #8 on: November 19, 2014, 01:00:39 AM »
My Golf.exe never happens during the game. My game does not crash. It's always upon exiting.
Windows 8.1
System Processor   Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @3.4 GHz
RAM 12.0 GB   64 Bit OS
NVidia GeForce 760 GTX

Cheagles

  • *
  • Guest
« Reply #9 on: November 19, 2014, 11:05:02 AM »
Thanks all, it's in to be investigated.

chaos19

  • *
  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
« Reply #10 on: November 21, 2014, 11:35:21 AM »
Thanks Adam, this is happening every time i play, sometimes when loading a new game or during it  :'(

chaos19

  • *
  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
« Reply #11 on: December 02, 2014, 01:24:18 PM »
This is now getting extremely  frustrating, it's taking the enjoyment out of the game and needs fixing asap  >:(

sirandrew214

  • *
  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
« Reply #12 on: December 06, 2014, 06:25:35 AM »
Any news on this?
I did not have this problem before, but on my last rounds it has been there every time.
Not sure it does anything wrong tho, as it is always when I am exiting anyway.

regards,

Cheagles

  • *
  • Guest
« Reply #13 on: December 08, 2014, 10:41:03 AM »
Hey there, it's still being investigated, as we've been working away on the handicap system, but it's definitely still on our radar.

chaos19

  • *
  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
« Reply #14 on: December 10, 2014, 07:20:20 PM »
Thanks for the post Adam, i feel it should take priority over the handicap system though.

 

space-cash